CRM leverandøren Lime anbefaler å integrere Proff Forvalt API til sine kunde

Lime er en markedsledende leverandør av CRM-system for de som søker etter en smartere måte å drive virksomhet på. Alltid tilpasset hver enkelt bedrift – produsert lokalt og levert med kjærlighet. Lime har mer enn 30 års erfaring med utvikling av CRM, og er en nordisk leverandør. Selskapet har utviklet seg fra et lite firma i Lund, til er nordisk, børsnotert selskap med mer enn 350 ansatte.

Country Manager in Norway,
Nicklas Weldingh

– Helt fra dag én har vårt mål vært å levere eksepsjonelt brukervennlige systemer som forenkler hverdagen til deg og dine kolleger. Balansen mellom engasjement og teknologi har gjort oss til en av Nordens ledende CRM-leverandører forteller Country Manager in Norway, Nicklas Weldingh.

-Vi tror på kundeopplevelser utenom det vanlige, og på at fornøyde kunder hjelper bedrifter med å tiltrekke seg nye kunder. Derfor tror vi også på å tilby virksomheter smarte og brukervennlige CRM-verktøy som gjør det lett å skaffe nye, beholde og fordype kunderelasjoner. Vi kaller slike bedrifter «kundemagneter», sier han videre.

Det er med bakgrunn i dette at Lime ser på det som viktig å kunne tilby sine egne kunder bedriftsinformasjonen Proff leverer. Weldingh beskriver at kunder etterspør utfyllende og pålitelig bedriftsinformasjon, som alltid er oppdatert. Proff oppfyller disse kravene, og er med på å bistå til at Lime kan skape såkalte kundemagneter!

Lime profilerer tilvalget fra Proff slik:

«Å finne nye kunder kan være tidkrevende dersom du mangler struktur. Med Add Company Data (ACD) kan du enkelt søke etter bedriftsinformasjon direkte i Lime CRM med bare noen få klikk.»

– Jeg er glad vi kan tilby Proff Forvalt API til våre kunder. De er imøtekommende, fleksible og profesjonelle. Proff er en sterk og pålitelig merkevare, og det er med den tyngden vi også ønsker å fremstå, avslutter Weldingh.

Ønsker du å vite mer om Proff API? Se her