Nå har du Proff Forvalt på mobilen også

Mobilen har du alltid med deg. Dermed følger også Proff Forvalt med, og du har tilgang til det du trenger av opplysninger selv om du er på farten.

Med samme brukernavn og passord som du bruker på PCen, kan du hente ut bedriftsinformasjon der og da med mobil eller lesebrett. Praktisk når du sitter i et møte og dere for eksempel diskuterer forlenget kreditt til en av dine kunder.

mobile

En ny mulig kunde har sendt forespørsel om en større leveranse. Du har ikke tilgang til PCen din, og kunden vil ha et raskt svar om du er leveringsdyktig. Men er bedriften betalingsdyktig? Det sjekker du kjapt med mobilen, for ratingen er tilgjengelig i Proff Forvalts mobilløsning.

Du har sikkert e-post på mobilen. Dermed kan du også lese varslinger om endringer i ledelsen, innlevert årsregnskap, bytte av revisor, panteheftelser og anmerkninger i de firmaene du har lagt til overvåking i Proff Forvalt. Selvfølgelig kan du også legge til varsling om nye selskaper med mobilen.

Har du lagt til egne kommentarer om selskaper, er de også tilgjengelige.

Proff Forvalts sider er som du forstår tilpasset både mobil og nettbrett. De små skjermene på mobiltelefonene gjør det imidlertid lite praktisk å hente ut all informasjonen som fra en PC.

Men det aller meste og viktigste er på plass. Nå er det bare å logge seg inn med mobilen eller nettbrettet!